Postări populare

luni, 14 februarie 2011

Self-love


You Can Start Loving Yourself Right Now


Iubirea de sine este un subiect complex.Intr-un fel descurajator, de fapt. Daca vrei sa pornesti cu dreptul in aceasta regasire si iubire de sine, de unde ai putea incepe? Cateva idei ar putea sa ne ajute.


~In primul rand pentru ca este Valentine's day, si aceasta zi a creat un mare brand si o traditie pentru fiecare an, incepe prin a te gandi la aceasta zi ca si cum ar fii pentru tine.O zi in care sa regasesti stralucirea din tine. O zi in care sa sarbatoresti tot ce ai realizat pana acum. O zi in care sa te pretuiesti si sa te increzi in fortele tale. Trateaza-te cu mici rasfaturi, relaxeaza-te, fa o baie fierbinte care sa te lase moale si catifelata.Have a long nap & dream. Own it, make it yours. Then do the same next year, & the next, & the next…
~Recunoaste ca esti un miracol.
~Hraneste-te. Atat prin atentia acordata alimentatiei, cat si spiritual. Imbogateste-ti sufletul numai cu ganduri pozitive, amintiri frumoase si inconjoara-te de oameni care iti fac cu adevarat viata mai frumoasa.
~Pregateste-te si asculta semnalele corpului tau, este foarte important sa receptezi ceea ce organismul tau iti transmite, si sa fii atent/a de ce ai nevoie. Nu te neglija, tu esti cea/cel mai important/a, si asta nu se rezuma la narcisism.
~Fa-ti o lista cu motive pentru care ar trebui sa te iubesti. Neincrederea, duce la debusolare si la subestimare, asta deoarece de obicei simtul de indoiala de sine este mai puternic decat cel de iubire de sine.Daca vei putea sa iti reconstruiesti acea incredere si iti vei acorda iubire, totul se va schimba!
~Gandeste-te la modalitati prin care ai putea sa-ti faci viata mai usoara, apoi pune-le in practica! Puterea gandului este mult mai mare decat ne putem inchipui noi.
~Exprima-ti iubirea in cat mai multe feluri posibile. Nu te va costa nimic, ba chiar te vei simti mai bine.
~Admite ca meriti sa fii iubit/a!
~Nu mai incerca sa te incadrezi in tipare..tiparele societatii. Fii asa cum vrei tu sa fii!
~Invata ca viata ta este doar asa cum vrei tu sa fie.So why not make it magical, wonderful, beautiful & strange?
~ Respect yourself 100%...
& don’t accept anything less from anyone else.
~Apreciaza oamenii din viata ta, si accepta-i asa cum sunt.
~Schimba-ti rutina din fiecare zi si include in programul tau o meditatie a sufletului, un ritual prin care sa te incarci de energie pozitiva si sa le elimini pe cele negative. Nu trebuie sa te inchizi in tine.
~Iarta-ti orice!
Ia atitudine si iubeste(-te)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu