Postări populare

marți, 11 octombrie 2011

Am gasit urmatoarele concepte pe site-ul www.glossymagazine.ro, unde Adina Scurtu este minunata in ceea ce face. Mi-au placut mult cum au fost structurate si explicate.

Despre aura noastra energetica:



Aura este reflectia naturii noastre reale la un moment-dat.

Societatea este definita de simboluri, stereotipuri, obisnuinte, comportament superficial, ipocrizie / diplomatie, obligatia de a asculta ordine, si de a ne supune unor sefi. Educatia se bazeaza de asemenea pe asteptarile si viziunile siociatatii. Aceste aspecte distrug personalitatea proprie si ne robotizeaza, ne egalizeaza in gandire si actiuni.

Natura noastra reala este ceea ce ne reprezinta cu adevarat, felul in care gandim si ne comportam cand facem abstractie de aspectele mai sus enumerate.

Potrivit psihologilor, exista oameni atat de legati de educatie, stereotipuri, simboluri, etc incat le este foarte greu, uneori imposibil sa descopere cine sunt si ce vor cu adevarat.

Aura inconjura intreg trupul. De obicei, aura noastra contine una sau doua culori [puncte tari]. Aceste culori sunt de obicei culorile noastre preferate.

Aura reflecta gandurile, sentimentele si dorintele noastre, care apar sub forma de flesh-uri, nori sau flacari.

Aura este o tema atata de exploatata in cultura pop incat in acest context a devenit un simbol.
Semnificatia culorilor Violet & Verde in Aura

Violet: indica ganduri spirituale. Violetul nu este niciodata un punct tare in aura. Apare temporar sub forma de nori sau flacari.

Verde: indica o uriasa capacitate de autovindecare

ROZ este culoare iubirii universale. Simbolizeaza calmul, relaxarea, acceptarea.

VIOLET este culoarea judecatii corecte, sanatoase. Este culoarea celor in cautare de implinire spirituala. Se spune ca daca te inconjuri de violet, vei beneficia de pace a mintii. Violet este o culoare ideala pe care sa o folosesti in meditatie.

Culoarea violet se foloseste ca simbol al magiei si misterului, dar si a regalitatii. Fiind o combinatie intre rosu si albastru, cea mai calda si cea mai rece culoare, violetul este considerata culoarea ideala. Majoritatea copiilor adora culoarea violet si este de asemenea culoarea favorita a artistilor.

Violetul este asociata adesea cu imaginatia si inspiratia.


VERDE
Verde este culoarea naturii, a fertilitatii si a vietii. Verde-iarba este cea mai relaxanta culoare. Verdeele simbolizeaza respectul de sine si starea de bine. este culoarea echilibrului. Simbolizeaza invatarea, maturitatea si armonia

Verdele este o culoare ‘Safe”.

Verdele simbolizeaza de asemenea forta vietii si capacitatea de vindecare. este folosita adesea ca un sinonim la banilor.



Alb si negru – Simbolistica cromatica in psihologie
Negru
Modernitate, putere, formalitate, eleganta, bogatie, mister, stil, malefic, moarte, teama, anonimitate, furie, tristete, mustrari de contiinta, tristete, mister, sex, seriozitate, conventional, rebeliune, unitate, viata, renastere [Egiptul antic]

Alb
veneratie, puritate, zapada, pace, inocenta, claritate, simplitate, siguranta, umilinta, sterilitate, iarna, frig, critica, predare, lasitate, teama, lipsa de imaginatie, aer, foc, moarte, speranta, gol si neprietenos

Alternanta dintre alb si negru reprezinta alternanta dintre conceptele pe care le simbolizeaza

Pentru informatii suplimentare cu privire la aura energetica a corpului uman, vizitati site-ul : www.adisandu.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu